Jeugdraad

 
Jeugdouderling
- Elsbeth Huffmeijer :  Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
 
Jeugdraad
Het Jeugdwerk van de Protestantse Gemeente te Bergen op Zoom wordt gecoördineerd door de Jeugdraad. De Jeugdraad zorgt voor een compleet aanbod aan activiteiten en materialen voor de jeugd en voor jeugdleiders. Ook verzorgt de Jeugdraad de jaarlijkse jeugduitwisseling met zustergemeente Torgau.
 
Het dagelijks bestuur wordt, naast de jeugdouderling, gevormd door:
- Voorzitter: Ruben de Gooijer, tel. 0164-260368, Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
- Secretaris: Jacolien Verhulst-de Haan, tel. 0164-652647, Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
- Penningmeester: Richard Brussaard, tel. 0164-231281, Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
 
De jeugdraad bestaat verder uit vertegenwoordigers van:

Zij staan als contactpersonen genoemd bij de desbetreffende paragrafen op de website. 

 
Jeugddienst
Een paar keer per jaar wordt er een jeugddienst georganiseerd. Deze wordt met de dienstdoende predikant voorbereid door de catechesegroepen. Voor informatie zie Catechese.
 
 
Peuter/kleuter voorleesdienst
Elke eerste en derde zondag van de maand wordt er in de ruimte van de crèche een speciale dienst georganiseerd voor de peuters en kleuters. Hoe zo'n dienst eruit ziet kunt u lezen op de website. In Rond de Kerken, de gemeentebrief en op de website worden de data bekendgemaakt.
 
Contactpersoon:
Marlies van Beek , tel.: 0164-230552, Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.