Dringend op zoek naar .... Gastgezinnen - Torgau Jeugduitwisseling 27 feb - 3 maart

 

 

 

Van woensdag 27 februari t/m zondag 3 maart 2019 wordt Bergen op Zoom bezocht door een delegatie jeugd uit Torgau, onze zustergemeente in Duitsland. Dit valt dit jaar net voor onze carnavalsvakantie (zuiden) en het eerste weekend van de vastenavend.

Voor deze periode zijn wij op zoek naar mensen die zouden willen optreden als gastgezin.
De gasten komen op woensdag aan het eind van de middag/tegen de avond tussen 16:00 en 18:00 uur aan. Ze worden opgevangen in de Ontmoetingskerk. Na een eerste kennismaking worden zij ondergebracht bij de gastgezinnen, die hopelijk bij de ontvangst aanwezig kunnen zijn. De jeugd zal in de leeftijd vanaf 12 – 20 jaar vallen.

Tijdens het bezoek is er een programma waar de Duitse gasten en evt. u en uw kinderen aan deel kunnen nemen. Er zijn plannen om naar Rotterdam te gaan, een sportieve activiteit te organiseren en we willen ook dit jaar weer proberen voor alle gezinnen te koken en samen een gezellig avond te beleven op zaterdag de 2de (een goede stevige maaltijd om evt. later de stad in te gaan). Genoeg vertier en vermaak ….
Omdat de schoolvakanties in Duitsland en in Nederland dit jaar niet gelijk lopen hopen we toch op een leuke enthousiaste groep Nederlandse jongeren die samen met onze Duitse gasten een leuke tijd samen willen doorbrengen.
Wij zorgen voor een leuk gevarieerd programma.


Zoals hierboven vermeld zijn we op zoek naar gastgezinnen die bereid zijn om één of meerdere gasten onderdak te bieden in de aangegeven periode. Wij als voorbereidingscommissie gaan er vanuit dat de jongeren die vorig jaar (of eerder) in Torgau gast zijn geweest nog zo enthousiast zijn dat ze hun kamer en/of huis beschikbaar willen stellen! Wie mogen wij noteren? Bij de opgave kunt u een voorkeur opgeven (of beperking!) zoals keuze jongen/meisje, bereidheid om eventueel een tweede gast onderdak te bieden etc.

U kunt zich opgeven door onderstaand formulier in te vullen  Na aanmelding ontvangt u te zijner tijd meer informatie omtrent het bezoek, zoals programma, de indeling etc..

Zijn er nog vragen?!
Deze kun je richten aan Ds. Willem Vermeulen (0164 241712 of Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.) of Marcel Smidt (0164 235533 of Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Mede namens de voorbereidingscommissie
Ds. Willem Vermeulen, Rob Blesgraaf, Jan-Peter Scheurwater, Marlies Blesgraaf, Maarten van Beek, Sophie van Sluijs en Marcel Smidt