Aankondiging gemeentevergadering 18 oktober 2020 - beroep nieuwe dominee

Zoals u weet is het gebruikelijk om in het najaar een gemeentevergadering te houden. Een vergadering waarin de financiën en de jaarrekening van de gemeente worden gepresenteerd en beleidsmatige zaken aan de orde worden gesteld.

Deze vergadering is gepland op 18 oktober aanstaande, aansluitend aan de kerkdienst zal deze om half 12 starten. Echter deze keer is er een belangrijk en bijzonder extra agendapunt op de agenda: De kerkenraad heeft een advies en voorstel voor het beroepen van een nieuwe dominee van de beroepingscommissie ontvangen en ze heeft besloten dit voorstel te aanvaarden. Daarom willen we tijdens de gemeentevergadering met u overleggen over het uit te brengen beroep, de kandidaat aan u voorstellen en - nadat we u gehoord hebben - vragen om met het beroep in te stemmen.

We verheugen ons enorm op dit feit. Het is tenslotte een belangrijke én heugelijke gebeurtenis voor onze gemeente, waarin we met elkaar de toekomst inkijken. Tegelijkertijd willen we u de ruimte geven om een eigen mening te vormen, kennis te maken en vragen te stellen.

Omdat we ieder gemeentelid de gelegenheid willen geven om deel te nemen aan deze vergadering, vragen wij om u aan te melden bij de scriba Eric van der Geer. De vergadering vindt corona-proof plaats in de kerkzaal. En bij grote belangstelling zal de groep zelfs gesplitst worden.

Ook willen we gemeenteleden die niet naar de kerk willen of kunnen komen de gelegenheid geven om middels een video-verbinding met ons mee te “ZOOMEN”! U kunt zich hier voor ook inschrijven en te zijner tijd ontvangt u de inloggegevens en link.

Kortom: Aanmelden voor zowel de vergadering als de video-meeting bij Eric van der Geer: scriba@protestantsekerkbergenopzoom.nl

We verheugen ons om u allen te mogen ontmoeten op 18 oktober en we rekenen op een grote belangstelling en opkomst!

 

Tot dan, met vriendelijke groeten,

namens de kerkenraad,
Charlotte Verbraak
voorzitter@protestantsekerkbergenopzoom.nl

Inlogformulier