ReliVisie

Tot het uitbreken van de corona-crisis was ReliVisie een TV programma dat éénmaal per maand via de regionale omroep ZuidWest TV werd uitgezonden.
Vanaf het moment dat er beperkingen in ons leven kwamen i.v.m. cororna werd ReliVisie omgebouwd tot een wekelijks programma onder de titel “Relivisie-extra”.

Nieuw in deze uitzendingen waren de rubrieken: “de preek van komend weekend” en “we steken een kaarsje aan voor …” telkens was er een gesprek met de predikant / pastor van de kerk waar we voor de opnames te gast waren. 

Bij de evaluatie kwam naar voren dat door de kijkers deze veranderingen positief werden gewaardeerd. Voor het nieuwe seizoen werd gekozen voor een nieuw schema: twee maal per maand i.p.v. 1 maal en/of i.p.v. wekelijks. De nieuwe rubrieken moesten blijven en is het programma inhoudelijk sterker geworden.   

De uitzending van vrijdag 25 september staat inmiddels op de website van ZuidWesttv / tv gemist en de komende uitzending wordt opgenomen in onze Ontmoetingskerk. U bent welkom op (de site van) Zuidwesttv!

Ds. Willem Vermeulen.